Op zoek naar een advocaat in de omgeving van Diest?

Ingentia advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor gelegen in de buurt van Diest. Onze ervaren advocaten kunnen u bijstaan in verscheidene rechtsdomeinen:

 • Familie- huwelijksvermogen- en erfrecht (echtscheiding)
 • Handels- en ondernemingsrecht
 • Collectieve schuldbemiddeling
 • Invordering en beslag
 • Jeugdrecht (minderjarige voor de rechtbank)
 • Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
 • Bouwrecht en onroerend goed

We vinden het van cruciaal belang om onze cliënten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Daarom zorgen onze advocaten ervoor dat uw dossier met zorg bekeken wordt. We gaan steeds op zoek naar een snelle, indien nodig kordate, maar integere oplossing zonder u als cliënt te vergeten.

Onze advocaten nemen bij elk dossier de nodige tijd om uw vragen in alle eerlijkheid en met de nodige expertise te beantwoorden. We laten wel in geen geval waardevolle tijd verloren gaan en staan we altijd paraat om de volgende stap in uw dossier te zetten.

Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan:

  Ik ga akkoord met het privacybeleid
  Ingentia Advocaten geeft uw gegevens nooit zomaar door aan derden. Lees hier ons privacybeleid.

  We gaan steeds met een hart voor u, hard voor uw zaak.

  Hoe groot onze expertise en juridische kennis ook is, zonder een nauwe band met u, onze cliënt, kunnen wij nooit zorgen voor een optimale behandeling van uw dossier. Het is ook daarom dat ons team heldere en klare communicatie enorm belangrijk vindt. Hoe beter we u -onze cliënt- kennen, hoe efficiënter we uw dossier tot in het kleinste detail kunnen begrijpen en uw belangen optimaal kunnen verdedigen.

  Hiernaast vinden we het ook belangrijk om voor u als cliënt gemoedsrust te creëren door u te garanderen dat uw dossier in goede handen is. Dankzij het persoonlijke contact met onze advocaten, bent u er zeker van dat wij u geregeld op de hoogte zullen houden van de vooruitgang in uw dossier.
  Dankzij de verschillende specialisaties binnen ons kantoor, kunnen onze advocaten een optimale behandeling van elk dossier garanderen.

  Bovendien reikt onze expertise verder dan slechts één rechtsdomein. Hierdoor is ons advocatenkantoor in staat om particulieren alsook ondernemingen optimaal en correct verder te helpen. We bemiddelen waar kan, we zijn kordaat waar nodig. Wat ongewijzigd blijft? We zijn altijd betrokken, met oog voor u, onze cliënt.

  Wenst u na te gaan hoe wij u juridisch kunnen ondersteunen?

  Tijdens een eerste gesprek krijgt u een klare kijk op onze werkwijze
  en kunnen wij u een correcte, realistische inschatting geven van uw dossier.

  CONTACTEER ONS VANDAAG NOG