Op zoek naar een advocaat regio Scherpenheuvel-Zichem?

Ingentia advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor gesitueerd in de buurt van Scherpenheuvel-Zichem. In onze praktijk kan u terecht voor allerlei rechtsdomeinen:

 • Handels- en ondernemingsrecht
 • Bouwrecht en onroerend goed
 • Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
 • Familie- huwelijksvermogen- en erfrecht (echtscheiding)
 • Jeugdrecht (minderjarige voor de rechtbank)
 • Invordering en beslag
 • Collectieve schuldbemiddeling

Ons team zorgt ervoor dat uw dossier met zorg bekeken wordt. We gaan steeds voor een kordate, snelle maar gepaste oplossing zonder u als cliënt uit het oog te verliezen.

Bij Ingentia Advocaten nemen we altijd de tijd om uw vragen eerlijk en met de nodige kennis van zaken te beantwoorden. Evenwel laten we nooit kostbare tijd verloren gaan en zijn we steeds paraat de volgende stap in uw dossier te zetten. We gaan altijd met een hart voor u, hard voor uw zaak

Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan:

  Ik ga akkoord met het privacybeleid
  Ingentia Advocaten geeft uw gegevens nooit zomaar door aan derden. Lees hier ons privacybeleid.

  We gaan steeds met een hart voor u, hard voor uw zaak.

  Onze expertise en juridische kennis is van de hoogste kwaliteit maar zonder een nauwe band met u, onze cliënt, kunnen wij nooit 100% voor uw zaak gaan. Ons team advocaten hecht om die reden ontzettend veel belang aan duidelijke en klare communicatie. Hoe beter we u kennen, hoe beter we uw dossier tot in het kleinste detail kunnen doorgronden en zo uw belangen optimaal te kunnen behartigen.

  Hiernaast zorgt dit persoonlijk contact en deze helderheid voor gemoedsrust bij u als cliënt. U weet namelijk dat wij u regelmatig op de hoogte houden van de vooruitgang in uw dossier.

  Dankzij de verschillende specialisaties van onze advocaten, kan ons kantoor steeds een zorgvuldige blik op uw dossier garanderen. Bovendien hebben we een bredere kijk, over verschillende rechtsdomeinen heen. Zo kunnen we zowel particulieren alsook ondernemingen correct en optimaal van dienst zijn. We bemiddelen waar het kan, we zijn kordaat waar dit nodig is. Één constante: we zijn altijd betrokken, met oog voor u, onze cliënt.

  Wenst u na te gaan hoe wij u juridisch kunnen ondersteunen?

  Tijdens een eerste gesprek krijgt u een klare kijk op onze werkwijze
  en kunnen wij u een correcte, realistische inschatting geven van uw dossier.

  CONTACTEER ONS VANDAAG NOG