Op zoek naar een advocatenkantoor in de buurt van Tessenderlo?

Het team van Ingentia advocaten bestaat uit jonge en dynamische mensen. Ons advocatenkantoor is gevestigd in de omgeving van Tessenderlo. In onze praktijk kan u terecht voor vertegenwoordiging in verscheidene rechtsdomeinen:

 • Familie- huwelijksvermogen- en erfrecht (echtscheiding)
 • Jeugdrecht (minderjarige voor de rechtbank)
 • Collectieve schuldbemiddeling
 • Invordering en beslag
 • Handels- en ondernemingsrecht
 • Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
 • Bouwrecht en onroerend goed

Onze advocaten nemen bij elk dossier de nodige tijd om uw vragen eerlijk en met de nodige expertise en kennis te beantwoorden. Wel laten we nooit kostbare tijd verloren gaan en staan we altijd klaar om de nodige volgende stap in uw dossier te zetten.

We zorgen er steeds voor dat uw dossier met zorg bekeken wordt. We gaan op zoek naar een snelle, indien nodig kordate, maar altijd integere oplossing zonder u als cliënt uit het oog te verliezen.

Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan:

  Ik wil graag een optimalisatiescan voor mijn onderneming
  [mc4wp_checkbox]
  Ik ga akkoord met het privacybeleid


  We gaan in ieder dossier met een hart voor u, hard voor uw zaak.

  Hoewel onze kennis en juridische expertise van het hoogste niveau is, kunnen wij, zonder een nauwe band met onze client, nooit 100% gaan voor een optimale behandeling van uw dossier. Bij Ingentia advocaten vinden we heldere en klare communicatie enorm belangrijk. Hoe beter wij u kennen, hoe efficiënter we uw dossier tot in het kleinste detail kunnen doorgronden en uw belangen optimaal kunnen begunstigen.

  Bovendien creëren we voor u als cliënt graag gemoedsrust door u te garanderen dat uw dossier in goede handen is. Dankzij het persoonlijke contact met onze advocaten, kan u er zeker van zijn dat wij u regelmatig op de hoogte zullen houden van de vorderingen in uw dossier.

  Dankzij de verschillende specialisaties van onze advocaten, kan ons team bij ieder dossier een optimale behandeling garanderen. Bovendien reikt onze kennis verder dan slechts één rechtsdomein. Hierdoor is ons advocatenkantoor in staat om zowel ondernemingen alsook particulieren correct en optimaal verder te helpen. We bemiddelen waar mogelijk, we zijn kordaat waar nodig. Één constante blijft steeds ongewijzigd: we zijn altijd betrokken, met oog voor u, onze cliënt.

  Wenst u na te gaan hoe wij u juridisch kunnen ondersteunen?

  Tijdens een eerste gesprek krijgt u een klare kijk op onze werkwijze
  en kunnen wij u een correcte, realistische inschatting geven van uw dossier.

  CONTACTEER ONS VANDAAG NOG