Team

Deze advocates gaan met een hart voor u, hard voor uw zaak!

Tinneke Geukens – Advocaat – Vennoot

Mr. Tinneke Geukens behaalde haar diploma Licentiaat in de Rechten aan de UIA in 1999. Daarna liep ze stage als advocaat aan de balie van Hasselt. In 2010 behaalde zij een certificaat bijzondere opleiding jeugdrecht. Ondertussen heeft ze een ruime ervaring opgedaan in het schrijven van zakelijke contracten voor kmo’s. Mr. Tinneke Geukens is sinds 2018 gecertificeerd Data Protection Officer en staat u graag bij in het klaarstomen van uw onderneming voor de GDPR.

“Ik ben rechten gaan studeren omdat ik wilde strijden voor rechtvaardigheid. Onrechtvaardige zaken rechtzetten en mensen en ondernemers helpen en ondersteunen waar nodig, daarvoor stap ik elke ochtend uit bed. In de rechtbank sta ik gedreven mijn mannetje. Maar wel met de precisie, de fijngevoeligheid én de betrokkenheid van een vrouw!”

tinneke@ingentia-advocaten.be013 29 61 24 |

Michelle Vanwinkel – Advocaat Ondernemingen

Mr. Michelle Vanwinkel behaalde haar bachelor aan de Universiteit Hasselt en haar diploma Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Ze werkt momenteel als advocaat aan de balie van Limburg. Ze treedt doortastend en kordaat op, steeds met oog voor de wensen van de cliënt.

“Als advocaat wil ik het verschil maken voor mensen die met onrecht geconfronteerd worden. Mensen wegwijs maken en ondersteunen in overweldigende situaties van machteloosheid is voor mij een heel dankbare missie. Ik treed graag volhardend op voor mijn overtuigingen, zeker wanneer het om aanneming-, contracten- of ondernemingsrecht gaat, waar precisie en een nuchtere kijk op de zaak vereist zijn. Omdat elke zaak anders is, blijft de advocatuur mijn leergierigheid en enthousiasme volop prikkelen.”

michelle@ingentia-advocaten.be013 29 61 24 |

Stephanie Velkeneers – Advocaat

Mr. Stephanie Velkeneers behaalde haar bachelor aan de Universiteit Hasselt en haar Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Zij volgde tevens de Master-na-master opleiding in het Sociaal Recht aan de Vrije Universiteit Brussel. Momenteel is Stephanie werkzaam als advocate aan de balie van Limburg.

“Door het uitoefenen van mijn beroep als advocate streef ik elke dag opnieuw naar een rechtvaardige maatschappij. Onrechtvaardige situaties die alsnog tot een goed einde kunnen worden gebracht, geven mij telkens weer de nodige voldoening. Ik geloof in een proactieve aanpak en denk steeds toekomstgericht. Bij Ingentia Advocaten sta ik onder andere in voor het opstellen van algemene voorwaarden en contracten. Goede afspraken vormen immers de basis van een goede verstandhouding“

stephanie@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24 |

Isabelle Houbrechts – Advocaat

Mr. Isabelle Houbrechts behaalde haar Bachelor in de Rechten aan de Universiteit Hasselt en haar Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Zij volgde tevens de Advanced Master of Intellectual Property and ICT Law aan de Katholieke Universiteit Leuven. Isabelle werkt momenteel als advocate aan de balie van Hasselt.

“Met mijn expertise in de intellectuele eigendomsrechten wil ik mensen zo veel mogelijk aanmoedigen bij het creëren van creatieve werken of het ontwikkelen van producten. Zij liggen namelijk aan de basis van de innovatieve wereld van morgen. Ik streef naar het zo goed mogelijk begeleiden van cliënten in de bescherming van hun creaties en om deze af te dwingen zowel op nationaal als internationaal niveau. Met mijn interesse in het ICT-recht hoop ik daarnaast ondernemingen te kunnen helpen met alle juridische uitdagingen die de digitale transformatie met zich meebrengt.”

isabelleh@ingentia-advocaten.be013 29 61 24 |

Sally Belmans – Paralegal

Mevr. Sally Belmans behaalde haar Bachelor diploma Bedrijfsmanagement met afstudeerrichting Rechtspraktijk aan de Katholieke Hogeschool Kempen.
Zij werkt als juridisch medewerker. Ze is gepassioneerd door recht en juridische zaken en verzorgt tevens onze facturatie.

“Als juridisch medewerker ligt mijn passie bij Ingentia Advocaten bij verschillende onderdelen.
Enerzijds verzorg ik de boekhouding/facturatie en anderzijds ondersteun ik de sectie Business op administratief, organisatorisch en juridisch vlak.
Daarnaast heb ik een grote interesse voor het juridische luik. Het voorbereiden van dossiers en het verrichten van opzoekingen geven mij een grote voldoening.“

business@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24 |

Tinne Spruyt – Administratief bediende

“Als administratief medewerker bij Ingentia Advocaten sectie Family sta ik in voor de administratieve taken en telefonisch onderhoud bij particulieren en ben ik het eerste aanspreekpunt bij de bewindvoeringen waarvan ik de administratie op mij neem. Na het behalen van mijn attest secretariaatsmedewerker in mei 2018 en een succesvolle stageperiode volgde er een verdere samenwerking.
Wat ik vooral leuk vind aan mijn job is het contact met het clienteel en het op orde stellen van de administratie rond de bewindvoeringen, klaar staan voor de mensen met raad en daad waar nodig om zo de nodige steun te kunnen geven. ”

secretariaat@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24 |

Steven Gielen – Marketing

“De wereld van de marketing staat niet stil en kent een hele evolutie. Social media heeft de laatste jaren meer en meer de plaats ingenomen van de traditionele media. Als marketeer vind ik er mijn voldoening in om het verschil te maken in de juridische wereld. Bij Ingentia vinden wij het belangrijk dat we op zeer regelmatige basis onze waarden en visie aan onze doelgroepen overbrengen. Wij benadrukken graag onze proactieve werkwijze om toekomstige geschillen te vermijden. Via onze maandelijkse nieuwsbrief, gratis e-books enz, geven we heel wat waardevolle informatie om kennis te maken met ons kantoor en werkwijze, een proactieve aanpak die erop gericht is problemen te vermijden voor ze er zijn!“

marketing@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24 |

Heeft u een juridische vraag
die u wenst te bespreken?

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR