Team

Deze advocaten gaan met een hart voor u, hard voor uw zaak!

Tinneke Geukens - Advocaat - Vennoot

Mr. Tinneke Geukens behaalde haar diploma Licentiaat in de Rechten aan de UIA in 1999. Daarna liep ze stage als advocaat aan de balie van Hasselt. In 2010 behaalde zij een certificaat bijzondere opleiding jeugdrecht. Ondertussen heeft ze een ruime ervaring opgedaan in het schrijven van zakelijke contracten voor kmo's. Mr. Tinneke Geukens is sinds 2018 gecertificeerd Data Protection Officer en staat u graag bij in het klaarstomen van uw onderneming voor de GDPR.

“Ik ben rechten gaan studeren omdat ik wilde strijden voor rechtvaardigheid. Onrechtvaardige zaken rechtzetten en mensen en ondernemers helpen en ondersteunen waar nodig, daarvoor stap ik elke ochtend uit bed. In de rechtbank sta ik gedreven mijn mannetje. Maar wel met de precisie, de fijngevoeligheid én de betrokkenheid van een vrouw!”

tinneke@ingentia-advocaten.be013 29 61 24 |

Melike Orhay - Advocaat - Business

Mr. Melike Orhay is Master in de Rechten (VUB) en sedert 2017 als advocaat ingeschreven aan de Balie van Limburg. Zij maakt deel uit van het kantoor sinds 2021 en is actief in het vennootschaps- en ondernemingsrecht.

”Gedreven en gebeten door het vennootschaps- en ondernemingsrecht, streef ik als advocaat in mijn aanpak de hoogste kwaliteitsstandaard na. Ik ga in mijn dossiers dan ook graag en met een no-nonsense approach tot het uiterste. Hierbij hanteer ik een open en heldere communicatie met cliënten. Mijn ervaring in de rechtbank leert mij dat een goede juridische begeleiding van in het begin veel potentiële problemen kan voorkomen. Ik ondersteun cliënten hierin tot in detail. Zij kunnen op mij rekenen, zodat zij als ondernemers zich met een gerust hart kunnen focussen op het ondernemen zelf.”.

melike@ingentia-advocaten.be013 29 61 24 |

Cleo Hendriks - Advocaat - Family

Mr. Cleo Hendriks is licentiaat in de rechten (VUB Brussel, 2005) en master in het Nederlandse recht (Universiteit Maastricht, 2005). Zij werd onmiddellijk na haar studie lid van de Hasseltse balie. Mr. Hendriks verdiepte zich al snel in het burgerlijk en familierecht. In juni 2006 verkreeg ze haar certificaat als “bemiddelaar in familiezaken” via een master na master aan de K.U. Leuven. Mr. Hendriks heeft tevens een jaar als onafhankelijk bemiddelaar opgetreden voor het C.A.W. te Maasmechelen in echtscheidingen en ouderschapsbemiddeling. Ze beschikt over een certificaat voor het doorlopen van de Bijzondere opleiding Jeugdrecht.

“Al erg jong was het mijn droom om advocate te worden en op te komen voor de rechten van de mensen. Met passie en vuur verdedig ik graag cliënten, rekening houdend met alle onderliggende belangen. Als advocaat familierecht en burgerlijk recht streef ik ernaar om mij continu bij te scholen en up-to-date te blijven met de actuele wetgeving. Ik hou van een onomwonden aanpak, ondersteund door dossierkennis en praktische ervaring. “

cleo@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24 |

Richelle Moors - Advocaat

Mr Moors Richelle studeerde na de middelbare school eerst rechtspraktijk waar ze de passie voor het recht ontdekte. In de loop der jaren mondde deze passie uit in een masterdiploma rechten dat ze behaalde aan de Universiteit Hasselt ,aangevuld met bijkomende opleiding notariaat behaald in Leuven

”Mijn jarenlange opleiding heeft van mij een echte doorzetter gemaakt. Ik ben altijd tot het uiterste gegaan om mijn doelen te bereiken. Deze aanpak wil ik ook ten volle toepassen op mijn dossiers. Het onderste uit de kan halen om ondernemingen en particulieren op alle gebieden zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen is iets waar ik elke dag opnieuw naar streef”.

richelle@ingentia-advocaten.be013 29 61 24 |

Backoffice

Isabelle Carraro - Head Backoffice

Isabelle Carraro is hoofd van het backoffice team. Samen met haar team van 3 medewerkers is ze verantwoordelijk voor het perfect verloop van de agenda, aan- en verkoopadministratie, financiële analyses, KMO-portefeuille, debiteurenbeheer en zo veel meer.
Want wat aan de “frontlinie” van ons kantoor gebeurt, moet door de “back” in goede banen worden geleid! Een efficiënt ingerichte backoffice met de juiste mensen en automatisering is dan ook van kapitaal belang.

“Als verantwoordelijke van het backoffice-team is het belangrijk dat ik de mensen van ons team in een perfecte symbiose laat samenwerken om de nodige ondersteuning te bieden aan onze advocaten . Als administratieve side-kick van Mr. Geukens zal ik mij toeleggen op verder analyse van de cijfers en het voortouw nemen bij de uitbouw van nieuwe projecten en initiatieven."

backoffice@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24

Steven Gielen - Marketing - HR

Steven Gielen deed jarenlang advertentiewerving voor diverse mediabedrijven. Bij Ingentia is hij verantwoordelijk voor de naamsbekendheid en uitstraling van het kantoor.

"In de loop der jaren is de boeiende markt van marketing enorm veranderd. We kenden een verschuiving naar internet en social media. De uitdaging om steeds opnieuw de juiste manier en tool te vinden om je onderneming op de kaart te zetten, spreekt mij enorm aan."

marketing@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24 |

Celien Corthout - Para-Legal

Celien Corthout behaalde haar diploma bedrijfsmanagement met afstudeerrichting rechtspraktijk in 2021 aan de UCLL Diepenbeek. Ze zal bij Ingentia advocaten instaan voor de ondersteuning van de advocaten bij onder meer contracten, merkadviezen, GDPR policy’s enz, daarnaast zal zij ook een ondersteunende rol spelen in de algemene administratie.

“Ondernemingsrecht en vennootschapsrecht waren tijdens mijn opleiding mijn grootste interessepunten. Ik ben een precies en leergierig persoon wat in deze job ook een absolute must is. Ik streef ernaar mijn juridische kennis up-to-date te houden en hiermee aan de slag te gaan om onze cliënten zo goed mogelijk verder te helpen."

legalsupport@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24

Heeft u een juridische vraag
die u wenst te bespreken?

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR