Team

Deze advocates gaan met een hart voor u, hard voor uw zaak!

Tinneke Geukens – Advocaat – Vennoot

Mr. Tinneke Geukens behaalde haar diploma Licentiaat in de Rechten aan de UIA in 1999. Daarna liep ze stage als advocaat aan de balie van Hasselt. In 2010 behaalde zij een certificaat bijzondere opleiding jeugdrecht. Ondertussen heeft ze een ruime ervaring opgedaan in het schrijven van zakelijke contracten voor kmo’s. Mr. Tinneke Geukens is sinds 2018 gecertificeerd Data Protection Officer en staat u graag bij in het klaarstomen van uw onderneming voor de GDPR.

“Ik ben rechten gaan studeren omdat ik wilde strijden voor rechtvaardigheid. Onrechtvaardige zaken rechtzetten en mensen en ondernemers helpen en ondersteunen waar nodig, daarvoor stap ik elke ochtend uit bed. In de rechtbank sta ik gedreven mijn mannetje. Maar wel met de precisie, de fijngevoeligheid én de betrokkenheid van een vrouw!”

tinneke@ingentia-advocaten.be013 29 61 24 |

Isabelle Selen – Advocaat Particulieren

Mr. Isabelle Selen behaalde haar diploma Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven en werkt momenteel als advocate aan de balie van Hasselt. In haar werk bouwt Mr. Selen verder op haar masterscriptie ‘De werkalliantie tussen advocaat en cliënt’. Ze streeft er steeds naar om elk geschil op een professionele manier te benaderen in een relatie dicht bij de cliënt.

“Met empathie én met de nodige zin voor relativering en veerkracht geef ik het beste van mezelf en vecht ik voor ieder dossier. Samen het doel van de cliënt bereiken, dat is telkens weer mijn drijfveer. Ik hou ervan om de wet te kunnen ‘lezen’, analytisch te denken en feiten te interpreteren, allemaal om mijn cliënt zo goed mogelijk te helpen. Dat maakt mijn job als advocaat bijzonder interessant.”

isabelle@ingentia-advocaten.be013 29 61 24 |

Michelle Vanwinkel – Advocaat Ondernemingen

Mr. Michelle Vanwinkel behaalde haar bachelor aan de Universiteit Hasselt en haar diploma Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Ze werkt momenteel als advocaat aan de balie van Limburg. Ze treedt doortastend en kordaat op, steeds met oog voor de wensen van de cliënt.

“Als advocaat wil ik het verschil maken voor mensen die met onrecht geconfronteerd worden. Mensen wegwijs maken en ondersteunen in overweldigende situaties van machteloosheid is voor mij een heel dankbare missie. Ik treed graag volhardend op voor mijn overtuigingen, zeker wanneer het om aanneming-, contracten- of ondernemingsrecht gaat, waar precisie en een nuchtere kijk op de zaak vereist zijn. Omdat elke zaak anders is, blijft de advocatuur mijn leergierigheid en enthousiasme volop prikkelen.”

michelle@ingentia-advocaten.be013 29 61 24 |

Sally Belmans – Paralegal

Mevr. Sally Belmans behaalde haar Bachelor diploma Bedrijfsmanagement met afstudeerrichting Rechtspraktijk aan de Katholieke Hogeschool Kempen.
Zij werkt momenteel als juridisch medewerker. Ze is gepassioneerd door recht en juridische zaken en verzorgt tevens onze facturatie.

“Als juridisch medewerker ligt mijn passie bij Ingentia Advocaten bij verschillende onderdelen.
Enerzijds verzorg ik de boekhouding/facturatie en anderzijds ondersteun ik de sectie Business op administratief, organisatorisch en juridisch vlak.
Daarnaast heb ik een grote interesse voor het juridische luik. Het voorbereiden van dossiers en het verrichten van opzoekingen geven mij een grote voldoening.“

business@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24 |

Tinne Spruyt – Administratief bediende

“Als administratief medewerker bij Ingentia Advocaten sectie Family sta ik in voor de administratieve taken en telefonisch onderhoud bij particulieren en ben ik het eerste aanspreekpunt bij de bewindvoeringen waarvan ik de administratie op mij neem. Na het behalen van mijn attest secretariaatsmedewerker in mei 2018 en een succesvolle stageperiode volgde er een verdere samenwerking.
Wat ik vooral leuk vind aan mijn job is het contact met het clienteel en het op orde stellen van de administratie rond de bewindvoeringen, klaar staan voor de mensen met raad en daad waar nodig om zo de nodige steun te kunnen geven. ”

secretariaat@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24 |

Ann Box – Marketing-en Management Assistant

Mevr. Ann Box behaalde haar Bachelor diploma Bedrijfsmanagement met afstudeerrichting Marketing aan de Provinciale Hogeschool in Hasselt.
Zij werkt momenteel als marketing- en management assistant.
Ann Box neemt in het kantoor enerzijds de marketing voor haar rekening, anderzijds helpt zij u verder met al uw organisatorische en administratieve vragen.

“Ik haal heel veel energie uit de diversiteit van mijn job. Zowel het uitbouwen van het marketingverhaal vind ik zeer boeiend, als ook het brengen van structuur en overzicht in het kantoor. Ik ben een duizendpoot en dat vind ik helemaal terug in mijn job“

ann@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24 |

Heeft u een juridische vraag
die u wenst te bespreken?

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR