Onze tweede natuur

Duurzaamheid zit ingebakken in onze missie

Hoezo, duurzaamheid en advocatuur gaan niet samen? Bij Ingentia is het onze tweede natuur. Zowel in denken als doen. Sterker nog: duurzaamheid zit ingebakken in onze missie. En vormt de basis van onze aanpak én samenwerking.

Duurzaam in elke dimensie

Natuurlijk denkt u bij duurzaamheid aan ecologie. Wij ook. Daarom drinken we fairtradekoffie op kantoor, eten we lokaal fruit en gebruiken we minder papier. Maar het zit ook in de manier waarop we omgaan met mensen. Duurzame relaties zijn de sleutel tot succes. Het onze én het uwe. Net daarom gaan we voluit voor de menselijke aanpak en een warme band met medewerkers en cliënten.

Proactief meedenken

Want enkel door heel kort bij u en uw zaak te staan, maken we onze beloften waar: proactief met u meedenken, u optimaal begeleiden en u veilig door de sleutelmomenten van het ondernemerschap loodsen. Zo creëert u op uw beurt duurzame groei. En werkt u mee aan een stabiele toekomst voor uw onderneming, de bedrijven waarmee u samenwerkt en uw teamleden én hun families.

1777

Mooie woorden? We maken ze meteen hard. Tegen 2030 zal Ingentia Advocaten een wezenlijke impact hebben gemaakt op de groei van maar liefst 1777 ondernemers. En dat is slechts het topje van de ijsberg. Want wat we doen, reikt verder dan u alleen. Het raakt uw omgeving en bij uitbreiding de hele maatschappij. Duurzaamheid is voor ons geen modewoord, maar een hefboom voor verandering.

Welzijn is wet

U merkt het: groei is ons stokpaardje. Omdat we ondernemers steviger in het zadel zetten met onze juridische expertise, maar ook omdat we zélf vooruit willen. Met een ambitieus team, opgebouwd uit de juiste profielen. En veel oog voor hun mentale en fysieke paraatheid door middel van een doordacht welzijnsprogramma. Het resultaat: sterke schouders die u en uw bedrijf mee helpen dragen.

Verbetering door verbinding

Duurzaam groeien kan nooit alleen. Daarom zetten we in op ijzersterk teamwerk en constructieve partnerships. Het leidde al tot twee gloednieuwe en innovatieve tools: Winvoice in de strijd tegen wanbetalers en de GDPR Academy, een unieke onlinetraining. Maar ook zij die minder groeikansen hebben, krijgen onze steun, o.a. via diverse goede doelen.

Interesse?

Neem vandaag nog contact op.

    Testimonials