Wij gaan met een hart voor u, hard voor uw zaak

Over Ingentia advocaten

Over Ingentia advocaten

Met een brede waaier aan expertises in huis
proactief en innovatief strijden voor uw zaak.
Dat is de missie van Ingentia Advocaten.

Onze missie

Met een brede waaier aan expertises in huis proactief en innovatief strijden voor uw zaak. Dat is de missie van Ingentia Advocaten. Dankzij de combinatie van de verschillende specialisaties binnen ons kantoor, kunnen we u niet alleen een grondige blik op uw dossier garanderen; onze blik reikt ook verder, over de verschillende rechtsdomeinen heen.

Een stapje verder

Dat maakt dat we net dat stapje verder kunnen gaan, en dit zowel voor ondernemingen als voor particulieren. Bemiddelend waar het kan, kordaat waar dat nodig is. Maar altijd betrokken, met oog voor de persoon achter het dossier.

Onze visie

Hoe groot onze expertise en juridische kennis ook is, zonder een nauwe band met u, onze cliënt, kunnen wij niet 100% gaan voor uw zaak. Daarom hechten onze advocaten ontzettend veel belang aan een heldere communicatie. Het laat ons toe om uw dossier tot in de kleinste details te doorgronden en zo uw belangen optimaal te kunnen behartigen. Maar het zorgt ook voor gemoedsrust bij u, te weten dat u regelmatig en op transparante wijze op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen in uw dossier.

Eerlijkheid en kennis van zaken

Bij Ingentia Advocaten nemen we de tijd om uw vragen in alle eerlijkheid en met kennis van zaken te beantwoorden, maar laten we nooit kostbare tijd verloren gaan om een volgende stap te zetten in uw zaak. We gaan steeds met een hart voor u, hard voor uw zaak.

Contacteer ons

    Testimonials