Deze advocaten gaan met een hart voor u, hard voor uw zaak

Dreamteam

Advocate/Vennoot

Tinneke Geukens

“A team is not a group of people who work together. A team is a group of people who trust each other.” – (Simon Sinek)

Snel en wendbaar

Mr. Geukens is, naast advocate, ook oprichter van Ingentia. Dankzij haar uitgebreide expertise bekijkt ze alle afdelingen met een helikopterview. Samen met haar gedreven team gaat ze steeds voor de volledige ontzorging van haar cliënten. Moeten de zaken snel geklaard worden? Dan wordt er meteen een versnelling hoger geschakeld. 

Katalysator voor groei

Als ervaringsdeskundige weet Tinneke als geen ander hoe ze ondernemers kan bijstaan en informeren op juridisch vlak. Haar expertises? GDPR en familiaal vermogensrecht. Maar haar grootste drive haalt ze uit het helpen groeien van ondernemingen én haar team. 

Tinneke: “Ik onderneem eigenlijk méé met onze klanten. Soms help ik zelfs met het opzetten van een nieuw businessplan.”

tinneke@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24

Advocate/Family

Cleo Hendriks

“Limits, like fear, are often an illusion” – (Michael Jordan)

Vooruitdenken

Mr. Cleo Hendriks specialiseerde zich in het algemeen burgerlijk recht en voornamelijk familierecht en familiaal vermogensrecht. Ze doorliep de Bijzondere opleiding Jeugdrecht en trad ook een jaar als onafhankelijk bemiddelaar op voor het C.A.W. te Maasmechelen. Haar tactiek? Vooruitdenken. Altijd.

De menselijke kant

Cleo doet meer dan alleen juridische vraagstukken oplossen, ze is vooral bezig met mensen. Ze wil haar cliënten bijstaan in emotioneel moeilijke tijden en begeleiden op cruciale momenten in hun leven.

Cleo: “Mijn werk of dag is geslaagd wanneer een klant me laat weten dat hij gerustgesteld is en alle vertrouwen heeft in mijn kunnen en visie.”

cleo@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24

Advocate/Business

Melike Orhay

“We are what we repeatedly do. Excellence then, is not an act, but a habit.” – (Aristotle)

Open en helder

Mr. Melike Orhay is gebeten door het vennootschaps- en ondernemingsrecht. Als advocaat streeft ze voortdurend de hoogste kwaliteitsstandaard na. Haar aanpak? Een no-nonsense approach, waarbij een open en heldere communicatie met haar cliënten centraal staat. Ze levert verder regelmatig bijdragen aan juridische publicaties.

Proactief en creatief

Ze weet uit haar ervaringen in de rechtbank dat een goede juridische begeleiding van in het begin veel potentiële problemen kan voorkomen. Daarom ondersteunt ze haar cliënten hier nauwgezet en proactief in. Ze volgt bovendien de juridische actuele ontwikkelingen op de voet en is een kei in het uitwerken van creatieve oplossingen.

Melike: “Mijn cliënten kunnen steeds op mij rekenen. Zo kunnen zij, als ondernemers, zich met een gerust hart focussen op het ondernemen zelf.”

melike@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24

Advocate

Richelle Moors

“Winners never quit and quitters never win.” – (Vince Lombardi)

Opgeven? Nooit.

Mr. Richelle Moors wordt gedreven door haar leergierigheid. Oorspronkelijk gespecialiseerd in familiaal vermogensrecht, ontdekte ze gaandeweg de wondere wereld van het ondernemingsrecht en in het bijzonder Intellectual Property. Haar jarenlange opleiding maakte van haar een echte doorzetter. Opgeven? Dat staat niet in haar woordenboek.

Tot op het bot

Richelle gaat altijd tot het uiterste om ondernemingen en particulieren te ondersteunen. Ze is pas tevreden als ze achteraf het gevoel krijgt een zaak tot op het bot te hebben uitgespit. Alles voor het beste resultaat voor de cliënt!

Richelle: “Ik wil op het einde van elke (werk)dag kunnen zeggen: ik heb het beste van mezelf gegeven.”

richelle@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24

Head Backoffice

Isabelle Carraro

“When you can’t change the direction of the wind, adjust your sails” – (Jimmy Dean)

Vlekkeloze administratie

De ‘frontlinie’ van ons kantoor wordt door de ‘back’ in goede banen geleid. Isabelle Carraro heeft de leiding over het driekoppige backoffice team. Ze zorgt met veel toewijding voor een vlekkeloos verloop van de administratie. Zo maakt ze het leven van de advocaten van Ingentia een pak makkelijker én de cijfers een stuk overzichtelijker.

Liefde voor cijfers

Isabelle is nauwgezet, analytisch en secuur. Deze administratieve side-kick van Mr. Geukens zorgt steeds voor een grondige analyse van de cijfers en staat steeds op de eerste rij bij de uitbouw van nieuwe projecten en initiatieven. 

Isabelle: “Cijfers bieden altijd een uitdaging. Je kunt ze gebruiken om de toekomst uit te stippelen of om het verleden aan te pakken.”

backoffice@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24

Management Assistent Backoffice

Pauline Cloetens

“Succes is de som van kleine inspanningen, dag in dag uit herhaald” – (Robert Collier)

Altijd lente

In een vorig leven was ze coördinator van een kinderdagverblijf en tandartsassistente. Het zorgaspect was bij Pauline dus nooit ver weg. Ook bij Ingentia werpt ze zich op als steun en toeverlaat van onze advocaten. Geen gepamper, maar wel oerdegelijke administratieve back-up. Tegelijk zet ze haar tanden in de bewindvoeringsdossiers.

Snelle schakel

De tijd dat een baliemedewerker enkel telefoontjes deed, is al lang voorbij. Pauline ontpopte zich in geen tijd tot een onmisbare schakel van ons kantoor. Dankzij haar open communicatie en grote leergierigheid maakt ze elke dag mee het verschil.

Pauline: “Ik zie mijn to dolijstje graag snel slinken. Maar voor de ondersteuning van mijn collega’s maak ik áltijd tijd. Die ondersteunende taak vink ik nooit af.”

legalsupport@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24

Backoffice

Steven Gielen

“Always deliver more than expected” – (Larry Page)

Meer dan mankracht

De enige man op kantoor en dus vaak het eerste aanspreekpunt voor de ietwat fysieke jobs. Maar Steven is veel meer dan dat. Als echtgenoot van Tinneke en volbloed ondernemer was hij vanaf het prille begin betrokken bij Ingentia. Dé geknipte persoon dus om het kantoor op verschillende terreinen te versterken. Van administratie tot nieuwe businessopportuniteiten.

Naambekendheid vergroten

Steven weet als geen ander wat ondernemen betekent. Dat vallen ook weer opstaan is en bedreigingen vaak kansen zijn. Als expert in advertising en media kent hij de communicatiekneepjes van het vak en zet hij Ingentia verder mee op de kaart.

Steven: “Ik maakte de groei van Ingentia mee vanaf de zijlijn. Daar voel ik me nog steeds prima en ben ik perfect geplaatst om te ondersteunen waar nodig.”

marketing@ingentia-advocaten.be | 013 29 61 24

Contacteer ons

    Testimonials