Deze advocaten gaan met een hart voor u, hard voor uw zaak

Dreamteam

Advocate/Vennoot

Tinneke Geukens

“A team is not a group of people who work together. A team is a group of people who trust each other.” – (Simon Sinek)

Snel en wendbaar

Mr. Geukens is, naast advocate, ook oprichter van Ingentia. Dankzij haar uitgebreide expertise bekijkt ze alle afdelingen met een helikopterview. Samen met haar gedreven team gaat ze steeds voor de volledige ontzorging van haar cliënten. Moeten de zaken snel geklaard worden? Dan wordt er meteen een versnelling hoger geschakeld. 

Katalysator voor groei

Als ervaringsdeskundige weet Tinneke als geen ander hoe ze ondernemers kan bijstaan en informeren op juridisch vlak. Haar expertises? GDPR en familiaal vermogensrecht. Maar haar grootste drive haalt ze uit het helpen groeien van ondernemingen én haar team. 

Tinneke: “Ik onderneem eigenlijk méé met onze klanten. Soms help ik zelfs met het opzetten van een nieuw businessplan.”

[email protected] | 013 29 61 24

Advocate

Richelle Moors

“Winners never quit and quitters never win.” – (Vince Lombardi)

Opgeven? Nooit.

Mr. Richelle Moors wordt gedreven door haar leergierigheid. Oorspronkelijk gespecialiseerd in familiaal vermogensrecht, ontdekte ze gaandeweg de wondere wereld van het bouw- en vastgoedrecht. Haar jarenlange opleiding maakte van haar een echte doorzetter. Opgeven? Dat staat niet in haar woordenboek.

Tot op het bot

Richelle gaat altijd tot het uiterste om cliënten te ondersteunen. Ze is pas tevreden als ze achteraf het gevoel krijgt een zaak tot op het bot te hebben uitgespit. Alles voor het beste resultaat voor de cliënt!

Richelle: “Ik wil op het einde van elke (werk)dag kunnen zeggen: ik heb het beste van mezelf gegeven.”

[email protected] | 013 29 61 24

Advocaat-stagiair

Ina Fonteijn

[email protected] | 013 29 61 24

Paralegal

Jill Suttels

[email protected] | 013 29 61 24

Legal File Manager

Dorien Geyskens

[email protected] | 013 29 61 24

Head Backoffice

Isabelle Carraro

“When you can’t change the direction of the wind, adjust your sails” – (Jimmy Dean)

Vlekkeloze administratie

De ‘frontlinie’ van ons kantoor wordt door de ‘back’ in goede banen geleid. Isabelle Carraro heeft de leiding over het driekoppige backoffice team. Ze zorgt met veel toewijding voor een vlekkeloos verloop van de administratie. Zo maakt ze het leven van de advocaten van Ingentia een pak makkelijker én de cijfers een stuk overzichtelijker.

Liefde voor cijfers

Isabelle is nauwgezet, analytisch en secuur. Deze administratieve side-kick van Mr. Geukens zorgt steeds voor een grondige analyse van de cijfers en staat steeds op de eerste rij bij de uitbouw van nieuwe projecten en initiatieven. 

Isabelle: “Cijfers bieden altijd een uitdaging. Je kunt ze gebruiken om de toekomst uit te stippelen of om het verleden aan te pakken.”

[email protected] | 013 29 61 24

Backoffice

Steven Gielen

“Always deliver more than expected” – (Larry Page)

Meer dan mankracht

De enige man op kantoor en dus vaak het eerste aanspreekpunt voor de ietwat fysieke jobs. Maar Steven is veel meer dan dat. Als echtgenoot van Tinneke en volbloed ondernemer was hij vanaf het prille begin betrokken bij Ingentia. Dé geknipte persoon dus om het kantoor op verschillende terreinen te versterken. Van administratie tot nieuwe businessopportuniteiten.

Naambekendheid vergroten

Steven weet als geen ander wat ondernemen betekent. Dat vallen ook weer opstaan is en bedreigingen vaak kansen zijn. Als expert in advertising en media kent hij de communicatiekneepjes van het vak en zet hij Ingentia verder mee op de kaart.

Steven: “Ik maakte de groei van Ingentia mee vanaf de zijlijn. Daar voel ik me nog steeds prima en ben ik perfect geplaatst om te ondersteunen waar nodig.”

[email protected] | 013 29 61 24

Contacteer ons

    Testimonials