Onderneem zorgeloos dankzij glasheldere contracten

BUSINESS & CONTRACTS

Onderneem zorgeloos dankzij glasheldere contracten. Ons team beheerst elke materie en helpt u bij het onderhandelen, samenstellen en doen naleven van uw overeenkomsten en betalingsvoorwaarden.

Proactieve puntjes op de i

Het leukste aan ondernemen? Datgene doen waarin u écht goed bent. En wat u destijds overtuigde om voluit voor uw eigen zaak te gaan. Intussen weet u dat ondernemen veel meer is dan het één op één omzetten van uw passie naar uw job. Administratie slorpt veel van uw aandacht op en vertroebelt soms uw focus. Nochtans zijn de puntjes op de i cruciaal voor de verdere groei van uw onderneming.

Afspraken

Zeker als het gaat over afspraken met klanten en leveranciers. Sluitende overeenkomsten garanderen rust en vermijden tijdrovende conflicten. Met een proactieve aanpak nemen wij die zorg van u over. Dankzij onze expertise in het opstellen en controleren van contracten kunt u doen waarvoor u in de wieg bent gelegd: ondernemen. Komt het toch tot een rechtszaak? Dan verdedigen wij uw belangen: kordaat en efficiënt.

De kracht van papier

Ons werkveld is immens. Geen enkele materie binnen het algemeen contractrecht is ons vreemd. Kopen, werken, lenen, exploiteren, samenleven, huren of bouwen: bij Ingentia Advocaten ondersteunen we u bij het uitwerken en nalezen van eender welke commerciële overeenkomst. Hulp nodig bij de onderhandelingsfase? Wij gooien onze ervaring en kennis met plezier mee in de strijd.

Kleine letters, grote impact

De kleine lettertjes: iedereen kent ze, velen vergeten ze. Nochtans vormen ze de basis voor élk helder contract. Copy-paste van een collega-ondernemer? Niet bij ons! Algemene voorwaarden zijn maatwerk en vragen regelmatig updates. Zowel in een B2B- als B2C-relatie. Want de wederzijdse rechten en plichten staan op het spel. Wij beheersen de regels als geen ander en staan u bij.

Afrekenen met wanbetalers

Stapelen de onbetaalde facturen zich op? Ga dan voor de kordate aanpak. Want voor u het weet komt u in de financiële problemen. Wij helpen u om voorgoed komaf te maken met wanbetalers. Hiervoor ontwikkelden we zelfs een eigen tool: Winvoice. Dankzij dit unieke onlineplatform int u in geen tijd al uw onbetaalde facturen. En dat zonder gerechtelijk vonnis.

Benieuwd naar onze overeenkomsten?

Neem vandaag nog contact op.

    Testimonials