Onze mooiste momenten

Wall of fame

Bij Ingentia Advocaten ligt de lat hoog. En eisen we veel van ons team. Maar onder onze stevige juridische bast gaat een groot hart schuil, dat klopt voor iedereen die bij ons werkt of bij ons heeft gewerkt en overloopt van trots bij elk van hun successen. Daarom delen we hun mooiste momenten en mijlpalen ook graag met u. 

Christel Geukens

Christel zorgde steeds voor het geruststellen van de klanten bij een eerste contact. De deur werd altijd met een glimlach geopend. Niets was teveel gevraagd & orde & netheid draag je hoog in het vaandel.
Tinneke Geukens

Een Leuke vrouw met een oprechte ziel & hartverwarmende glimlach.
Kortom een schat van een vrouw.
Isabelle Carraro

Altijd bereid om te helpen & supervriendelijk.
Melike Orhay

Vanaf de eerste glimlach tot het einde van de dag, altijd stralend & warm, oprecht bezorgd & betrokken een beetje thuiskomen bij Christel.
Cleo Hendriks

Christel is het zonnetje, goedgezind & altijd klaar om te helpen. Zeer vlot & aangenaam.
Steven Gielen

Christel is een goedlachse persoonlijkheid die er altijd voor wilt zorgen dat iedereen zich goed voelt. Ze staat altijd klaar om anderen te helpen, een echt zonnetje in huis.
Celien Corthout

Celien Corthout

Celien gaf steeds een zeer positieve bijdrage vaan het team. Zij heeft een enorm inzichtelijk vermogen en oog voor detail. Ik geloof sterk in haar potentieel!
Tinneke Geukens

Celien is een doorzetter met ambitie, maar was vooral een hele lieve, toffe collega. Goedlachs, behulpzaam, meelevend… We missen haar!
Isabelle Carraro

Een stralende, intelligente vrouw met een hart van goud.
Melike Orhay

Celien is een geweldige teamplayer met een spontane en warme persoonlijkheid. Ze weet hoe ze van elke dag een “goede” dag kan maken.
Anne Ceyssens

Een knappe en warme verschijning, altijd vriendelijk en attent. Bijzonder punctueel en betrouwbaar, met een grote kwaliteit van werk en een onuitputtelijke leergierigheid. Een echte teamspeler die van een team een beetje een thuis maakt.
Cleo Hendriks

Celien heeft een hart van goud. Niks was voor haar te veel, en je kon altijd op haar rekenen. You will be missed!
Richelle Moors

Op die korte tijd dat ik samen mocht werken met Celien heb ik haar leren kennen als een goedlachse, spontane en hardwerkende vrouw. Iemand met het hart op de juiste plaats.
Pauline Cloetens

Contacteer ons

    Testimonials